پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
نوسان در معادلات ریاضی : دانلود رایگان تحقیق رشته ریاضی
doc
تعداد صفحات : 11
تحقیق و جزوات آموزشی
رشته ریاضی
دانلود رایگان
0 تومان


تحقیق رشته ریاضی با فرمت WORD و در ۱۱ صفحه با موضوع نوسان در معادلات ریاضی نگارش شده است. در ادامه قسمت هایی از این تحقیق ارزشمند آمده است:

تعريف نوسان:

يك حركت رفت و برگشتي ساده مي باشد كه در زمانهاي مساوي عيناً تكرار مي شود (مثل شخصي كه تاب بازي مي‌كند). اين حركت حول يك نقطه بنام مركز نوسان صورت مي پذيرد و همواره نيرويي (مثل نيروي فنر) مي خواهد نوسانگر را به مركز نوسان باز گرداند.

در موقعيت ۰ وزنه با بيشترين سرعت رو به بالا حركت مي كند و در موقعيت p متوقف مي شود و فنر كاملاً فشرده مي گردد اكنون وزنه بيشترين فاصله تا مركز نوسان را دارد و فنري كه فشرده شده وزنه را رو به پايين هل مي دهد وزنه در موقعيتq داراي بيشترين سرعت رو به پايين است و در اين موقعيت هيچ فاصله اي تا مركز نوسان ندارد. در موقعيت m (مشابه موقعيت p) وزنه داراي بيشترين فاصله تا مركز نوسان است اما متوقف مي باشد و سپس در موقعيت n (مشابه موقعيت ۰,q) مجدداً به مركز نوسان باز مي گردد اگر اين موقعيتها را (مانند نوار قلبي) به هم وصل كنيم يك شكل موج سينوسي ساخته مي شود كه چگونگي حركت وزنه را نشان مي دهد.

بررسي معادله بعد زمان:

در بررسي معادله بعد زمان بدون فاز اوليه ديديم كه وزنه از مركز نوسان شروع به حركت نمود. اما اگر نوسانگر در لحظه t=0 در مركز نوسان نباشد و تا مركز نوسان زاويه  بسازد داراي بعد اوليه و نيز فاز اوليه است. (موقعيت ۱) سپس به اندازه  تغيير فاز مي دهد و زاويه اش به  تبديل مي شود.

نيم دايره هاي طلايي:

بين زمانها و زاويه هاي پيموده شده تناسب وجود دارد مثلاً يك دوره تناوب هم ارز ۳۶۰ درجه است .

به عنوان يك قاعده ساده هرگاه مخرج زوايا برحسب راديان را ضربدر ۲ كنيم هم ارز زماني آنها تعيين مي شود مثل .

در شكلهاي زير زاويه هاي مهم و فاصله بين آنها را تعيين كرده ايم.

بررسي شتاب:

به طور كلي نيروي فنر باعث ايجاد شتاب وزنه متصل به آن مي‌شود بديهي است وقتي كه فنر بيشترين فشردگي يا بيشترين باز شدگي را (در ابتدا و انتهاي مسير) داشته باشد بيشترين نيرو را خواهد داشت و شتابش بيشينه است. وقتي فنر داراي طول عادي مي شود (در مركز نوسان) هيچ نيروي كشساني ندارد سپس شتاب در مركز نوسان صفر مي شود.

تشديد:

اگر به نوسانگر يك نيروي دوره اي اعمال شود و بسامد نيرو با بسامد نوسانگر يكسان باشد (مثلاً وقتي شخصي را روي يك تاب هل مي دهيم) دامنه نوسان تا مقدار بيشينه اي افزايش مي يابد و از آن پس حركت نوساني بدون كاهش دامنه ادامه مي يابد در مورد آونگ ها اگر هم طول باشند دوره تناوب و بسامد آنها نيز با هم برابر بوده و مي توانند تشديد انجام دهند.

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.



برچسب‌ها :
ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 17 =