پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
تعادل در فیزیک و بررسی ابعاد ان در این زمینه:دانلود تحقیق رشته فیزیک
doc
تعداد صفحات : 23
تحقیق و جزوات آموزشی
رشته فیزیک
19000 تومان


تحقیق رشته فیزیک با فرمت WORD و در ۲۳ صفحه با موضوع تعادل در فیزیک و بررسی ابعاد ان در این زمینه نگارش شده است. در ادامه قسمت هایی از این تحقیق ارزشمند آمده است:

تعادل:

هرگاه جسمي در حال سكون باشد، معمولا دو نيروي مساوي و ناهمسو همزمان به آن وارد شده و اجازه حركت به آن جسم نمي‌دهد مثلا در شكل‌هاي الف و ب و ج به ترتيب كشش طناب و نيروي فنر و عكس العمل سطح (هر ۳ نيرو رو به بالا) به جسم اثر كرده  با نيروي وزن مساوي هستند پس جسم به تعادل مي‌رسد پس شرط تعادل اين است كه نيروهاي رو به بالا مساوي نيروهاي رو به پايين باشد.

نيروي اصطكاك:

نيرويي است كه هميشه ناهمسو با نيروي محرك بوده و در مقابل حركت از خود مخالفت نشان مي‌دهد هر چه زبري سطوح در تماس با هم بيشتر باشد نيروي اصطكاك بدليل افزايش ضريب اصطكاكk زياد تر مي‌شود. اگر جعبه‌اي خالي را روي يك سطح بكشيم و بار ديگر جعبه را پر كرده و دوباره روي همان سطح بكشيم ضريب اصطكاك تقريبا ثابت مي‌ماند اما نيروي عكس العمل سطح زيادتر مي‌شود پس نيروي اصطكاك به دو عامل بستگي دارد.

كشش نخ:

نيروي محرك خارجي توسط نخ يا طناب به اجسام منتقل مي‌شود كشش نخ مي‌تواند نيرويي محرك باشد (مثل زماني كه جسمي را با طناب روي سطح شيبدار به بالا مي‌كشيم) و يا مقاوم باشد (مثل اينكه جسمي را روي سطح شيبدار به آرامي پايين ببريم.

تا زماني كه نخ را نبريده‌ايم نمي‌توانيم كشش نخ را وارد محاسبات كنيم وقتي نخ را بريديم دو نيروي ناهمسوي T در محل برش قرار مي‌دهيم هر كدام همسو با جهت حركت بود (+) و در غير اينصورت (-) است.

بررسي سطح شيبدار:

وقتي كه روي يك سرسره قرار مي‌گيريم وزن ما باعث مي‌شود كه رو به پايين حركت كنيم، اما نسبت به حالت سقوط آزاد (مثلا پرش از بالاي سرسره به پايين) آهسته‌تر حركت مي‌كنيم زيرا در اين حالت مولفه mg sin باعث حركت است و در ضمن اصطكاك سطح نيز مانع سريع بودن حركت مي‌شود. اما در حالت سقوط آزاد كل mg به سريعتر شدن حركت كمك مي‌كند.

وزن:

يك كميت برداري  است كه هميشه به طرف مركز زمين مي‌باشد و لازم است  روي سطح شيبدار تجزيه شود مولفه افقي
mg cos عاملي است كه ما را به سطح مي‌فشرد

حركت در راستاي قائم:

فرض كنيد كه در بالاي ساختماني قرار داريد و مي‌خواهيد جسمي را از روي زمين با طناب بالا بكشيد. در اينحالت هم بايد بر نيروي گرانش زمين غلبه كنيد و هم بايد بر جسم شتاب رو به بالا (a) بدهيد ولي اگر جسم را با طناب از بالا به پايين بفرستيم چون جسم همسو با شتاب جاذبه حركت مي‌كند پس كشش طناب كمتر مي‌شود به طور كلي مي‌توان از رابطه (الف) براي حركت رو به بالا و از رابطه (ب) براي حركت رو به پايين استفاده نمود

جسم در حال سكون:

وقتي كه جسم حركت نمي‌كند در حالت تعادل است يعني نيروي رو به راست برابر نيروي رو به چپ وارد بر آن مي‌باشد (طبق قانون عمل و عكس العمل) هر نيرويي كه ما به جسم وارد مي‌كنيم (f) جسم نيز همان نيرو را به صورت (fs) اصطكاك ايستايي به ما وارد مي‌كند تا اجازه حركت به جسم داده نشود به تدريج كه نيروي f محرك را زياد مي‌كنيم fs نيز زياد مي‌شود تا اينكه به fsmax برسد (آستانه حركت) از اين پس اگر نيروي بسيار كوچكي به جسم وارد كنيم حركت خواهد كرد و وارد مرحله اصطكاك جنبشي مي‌شود.

 

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.

 

 

 

 

 

 

 



برچسب‌ها :
ads

ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 6 =