پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
گزارش کارآموزی شرکت صنایع مس
doc
تعداد صفحات : 47
رشته مهندسی معدن
گزارش کارآموزی
39000 تومان


همانطور که میدانید کارآموزی به دوره ای حدودا یک ماهه از نظام آموزشی گفته می شود که در ان دانشجو های سال اخر دوره های کاردانی و کارشناسی میتواند بر مهارتهای مورد نیاز خود بیافزاید و با توجه به اندوخته های علمی در طول تحصیل در میدان عمل و محیط کار نیز خود را بسنجند. دوره های کارآموزی معمولا در تابستان انجام میشود و حاوی نکات بسیار مثبتی برای کارآموزان خواهد بود. در این دوره ها دانشجو با شغل اینده خود بیشتر اشنا می شود. بخصوص در رابطه با مشاغل صنعتی و مهارتی ( فنی و حرفه ای و کاردانش) کارآموزان میتوانند برای آینده شغلی خود تجربیات عملی مفیدی کسب نمایند. کارآموزانی که در طول تحصیل موفق به متقاعد کردن کارفرمایان از شرکت های معتبر می شوند در واقع پس از پایان دوره کارآموزی هم راحت تر میتوانند کار پیدا کنند. این گزارش در ۴۷ صفحه و با فرمت Word در مدت کارآموزی در کارخانجات صنایع مس کشور بسیار کامل و جامع روند استخراج و تولید مس را توضیح میدهد.

کارآموزی شرکت صنایع مس

تاریخچه مس در ایران

مس يكي از فلزاتي است كه طرز استخراج و ذوب ان بر صنعتگران باستاني ايران معلوم بوده است و در حفرهايي كه در نقات مختلف كشور شده آثار و علايم آن ديده ميشود. ولي چون رموز اين صنعت سينه بسينه انتقال مي يافته كتاب ونوشته اي ازآن در دست نيست فقط از اشياءمسي وآلياژهاي آن كه در كاوشهاي انجام شده به دست آمده چنين پيداست كه در زمان قديم از مس در زندگاني خود استفاده ميكردند و با صنایع مس و صنعت ذوب مس آشنايي كامل داشتند . معدنچيان سنگهاي مس خالص طبيعي ومس اكسيده را كه بيشتر در سطح زمين يافت ميشده به وسيله ديلم و كلنگ خرد كرده واستخراج وذوب ميكردند و چون طرز ذوب كانيهاي نوع سولفور را نمي دانستند اگر چنانچه با چنين معدني برخورد ميكردند از استخراج آن صرف نظر ميكردند .

كارهاي مس و مفرغي قبل از تاريخ كه در ايران انجام شده در بسياري از موزه هاي دنيا وجود دارد .پس از آن در دوره هاي مختلف مانند دوره هخامنشي و ساساني وبعد از استيلاي عرب و دوره مغل و تيموريان نمونه هايي از اشياء مسي ومفرغي كه در ايران ساخته شده در موزه هاي روسيه و انگليس و فرانسه وجود دارد. در عصر صفويه صنعت برنج سازي و استفاده از مس و آلياژهاي آن رونق بسياري داشته است ولي پس از انقراض صفويه و روي كار آمدن سلسله قاجاريه در كليه صنايع از جمله  صنایع مس  و صنعت ذوب مس انحطاطي ايجاد گرديد و پس از آن براي احياء صنايع مختلف و صنعتي كردن ايران در زمان امير كبير كوششهايي صورت گرفت كه مثمر ثمر واقع نشد.

تا اينكه در سال ۱۳۱۵چون دولت وقت در كارخانجات مهمات سازي ارتش نياز به مس داشت و شروع به استخراج مس از معدن انارك و عباس آباد سبزوار خراسان شمالي نمود و كارخانه ذوب مس غني آباد را بنيان گذاشت.

در استان كرمان از دير باز مردم ناحيه سرچشمه از وجود ذخاير مس اطلاع داشته و از آن در ساخت و تهيه وسايل جنگي ولوازم خانگي استفاده ميكردند براي صدق اين مدعي باقيماندهايي از سيتمهاي قديمي ذوب در حوالي سرچشمه دال بر شناسايي مس و معدن مس سرچشمه در سالهاي دور يعني در حدود ۳۰۰۰سال قبل از ميلاد ميباشد. علاوه بر آن جاري شدن آب سبزرنگ در رودخانه هاي اطراف سرچشمه مويد وجود تركيبات مس در ناحيه بوده است .

در دهه ۱۳۴۰ بود كه يك سري مطالعات زمين شناسي در ناحيه سرچشمه آغاز گرديد .پس ازاينكه مشخص گرديد كه ذخيره مس در ايران بميزان فراوان وجود دارد . در سال ۱۳۵۱ سركت سهامي معادن مس سرچشمه  با سرمايه دولتي تاسيس گرديد و باشركت آمريكايي آناكاند قراردادي منعقد گرديد تا از كمكهاي فني آن شركت جهت استخراج معدن مس سرچشمه استفاده شود. در نتيجه با استفاده از مطالعات گذشته طرح ايجاد ذوب مس با ظرفيت ۱۴۵۰۰۰ تن مس در سال و هزينه اي معادل ۵۵۰ميليون دلار ريخته شد . وپيرو آن با شركت پارسونز جوردن قراردادي جهت ساخت و ايجاد تاسيسات مجتمع مس سرچشمه بسته شدكه تاسال۱۳۵۷تقريبا۹۷درصد از كارهاي ساختماني توسط شركت مذبور انجام گرفت.

 

راهنماي تاسيسات كارخانه صنایع مس :

۱_انبار سنگ درشت

۲_سنگشکنهای اولیه و…

۳_انبار سنگ نرمه

۴_کارخانه بر عیار کنی

۵_ته نشین کننده های بر عیار شده

۶_واحد صافی

۷_واحد خشک کن

۸_انبار ذخیره اضطراری بر عیار کنی

۹_مخازن بر عیار شده و مواد کمک ذوب

۱۰_کورههای ذوب

۱۱_ساختمان سنگشکن وآهک

۱۲-مخازن قیفی مواد درشت کمک دوب

۱۳_سنگ شکن مواد کمک ذوب

۱۴_واحد آهک

۱۵_دود کش کوره مبدل

۱۶_نیروگاه حرارتی

۱۷_غبارگیری کورههای ریورب

۱۸_غبارگیر کورههای  کنورتور

۱۹_امخازن سوخت

۲۰_ته نشین کننده مواد باطله

۲۱_مخازن وتلنبه خانه آب صنعتی وآتشنشانی

۲۲_ازمایشگاه

۲۳_انبار قطعات صنعتی

۲۴_تصفیه خانه آب

۲۵_سالن الکترولیز آب

۲۶_واحد اسید

۲۷_مخازن اسید

۲۸_انبار مواد منفجره

۲۹_واحد اکسیژن

۳۰_انبار وسایل متفرقه

۳۱_ساختمان سرند اولیه

۳۲_سرویس خودروها

۳۳_مخازن شیر آهک

۳۴_برج خنک کننده

۳۵_واحد مولیبدن

۳۶_ساختمان توزیع برق

۳۷_مرکز اسناد ومدارک

۳۸_دیگ بخار

۳۹_انبار مواد شیمیایی آزمایشگاهی

۴۰_مخازن گازوییل

۴۱_انبار آجر

 

فهرست و عناوین این گزارش:

تاریخچه مس در ایران

راهنمای تایسسات کارخانه.

کانیهای مس

روش استخراج مس

مشخصات معدن

جدول ماشین الات معدن

سنگ شکن ها(تغلیظ  ۱- ۲- ۳)

آسیابها

شناور سازی

مولیبدن در طبیعت

پر عیار کردن مولیبدن

مرحله شناورساز Rougher Flotation

ذوب

کوره انعکاسی ذوب Reverbratory- Furnace Smelting

کوره نگهداری Holding Furnace

دیگهای بخار(حرارت مازاد)  Waste heat boilers

معرفی پالایشگاه

لجن آندیب و یونها

 

 

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، میتوانید از کلیه کارتهای عضو شتاب  استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.



موضوعات :
برچسب‌ها :
ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 11 =