پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
طرز كار جوشكاری به روش GTAW (TIG) : دانلود رایگان تحقیق رشته متالوژی
doc
تعداد صفحات : 28
تحقیق و جزوات آموزشی
رشته متالوژی
0 تومان


تحقیق رشته متالوژی با فرمت WORD و در ۲۸ صفحه با موضوع طرز كار جوشكاری به روش GTAW (TIG) نگارش شده است. در ادامه قسمت هایی از این گزارش آمده است:

طرز كار جوشكاری به روش GTAW (TIG)

چه از جريان متناوب استفاده شود و چه طريقه DCRP بكار رود، استفاده از اين روشهاي جوشكاري ( طرز كار جوشكاری به روش GTAW (TIG) ) اين حسن را دارد كه قطعه كار از پاكيزگي زيادي برخوردار خواهد بود و به اين لحاظ است كه اينگونه مدارهاي الكتريكي را بيشتر براي جوشكاري قطعات آلومينيوم و فولاد ضد زنگ بكار مي برند. اين عمل “اثر پاكيزگي كاتدي” (در تمام يا قسمتي از زمان جوشكاري، كار در قطب منفي است) ناميده مي‌شود. در صورتيكه پاكيزگي از اهميت بيشتري برخوردار باشد بهتر است از گاز آرگون استفاده شود.

اگرچه بايد توجه داشت كه در اين حالت بايد قبل از شروع جوشكاري كار را كاملاً تميز نمود.

براي تميز كردن آلومينيوم ابتدا سطح آن را با بررسي از جنس فولاد ضد زنگ پاك كرده و گردزدائي مي كنند و سپس با استفاده از آستون، آن را به طريق شيميايي نيز تميز مي نمايند. توجه داشته باشيد كه آستون فوق العاده قابل اشتعال است.

آماده سازي كار براي انجام جوشكاري

آماده سازي فلز جهت جوشكاري به هر يك از دو شيوه: جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز خنثي با الكترود تنگستن (TIG)، يا سيم جوش (MIG) با هم شباهتهاي زيادي دارند. در عمل براي جوشكاري قطعات با ضخامت ۳۲/۳ اينچ و بيشتر بهتر است لبه كار را با زاويه ۶۰ درجه پخ بزنيم هر چند كه بدون اين پخ هم نتيجه جوشكاري بسيار جالب است.

براي جلوگيري از ورود اكسيژن و ناخالصي هاي ديگر بهتر است از يك زير كاري مناسب استفاده كرد. در اين حالت فلزات قطعات كار با كيفيت بهتري ذوب و در يكديگر ممزوج مي شوند. براي جوشكاري قطعاتي از جنس منيزيم، تيتانيم يا زيركونيم و غيره بهتر است از زير كاري از جنس كربن (يا حتي فلزات ديگر) استفاده كرد.

نحوه انجام جوش MIG

پس از ايجاد قوس و شروع عمليات جوشكاري، حركت مشغل را در كوچكترين دايره ممكن ادامه دهيد و سعي كنيد كه در محل شروع جوشكاري يك حوضچه مذاب ايجاد نمائيد. زاويه الكترودگير با سطح كار بايد بين ۶۰ تا ۸۰ درجه باشد البته در اين حالت شيب مشعل از شيب آن در جوشكاري اكسي استيلن كمي بيشتر است و اين بخاطر حفظ منطقه مذاب با گاز محافظ است.

در اين جا نيز حركت حوضچه مذاب بايد بهمان طريقي باشد كه در جوشكاري با اكسي استيلن (فصل هفتم) توضيح داده شد. بهرحال بايد توجه داشت كه حركت مشغل از حركت حوضچه مذاب كمتر باشد.

در مجموع اگر نكات زير را در اين طريقه جوشكاري رعايت نمائيد .

۱- الكترود تنگستن را هميشه پاكيزه و راست نگهداري كنيد.

۲- الكترود را هميشه در وضعيت مناسب نگهداري كنيد.براي اين منظور انتهاي الكترود را هميشه پاكيزه و صاف و يكنواخت نگهداريد. انتهاي الكترودهائي كه براي جريان متناوب بكار مي روند هميشه بايد حالت نيم كره داشته باشند. در مورد DCSP از الكترودي كه نوك تيز است استفاده كنيد.

۳- مطمئن شويد كه اندازه الكترود انتخابي صحيح است. اگر قطر الكترود انتخاب شده از حد مورد لزوم كوچكتر باشد، در انتهاي الكترود نيمكره اي تشكيل مي شود كه قطر آن از قطر الكترود بزرگتر است و امكان اينكه اين نيمكره مذاب به سطح كار چكه كند بسيار زياد مي باشد.

 

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.



برچسب‌ها :
ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =