پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
نیرو بین دو بار در ریاضیات: دانلود رایگان تحقیق رشته ریاضی
doc
تعداد صفحات : 12
تحقیق و جزوات آموزشی
رشته ریاضی
دانلود رایگان
0 تومان


تحقیق رشته ریاضی با فرمت WORD و در ۱۲ صفحه با موضوع نیرو بین دو بار در ریاضیات نگارش شده است. در ادامه قسمت هایی از این تحقیق ارزشمند آمده است:

 

نیرو بين دو بار:

نيرويي كه دو بار q2,q1 از فاصله r بر هم وارد مي كنند طبق قانون عمل و عكس العمل با هم مساوي بوده و از رابطه زير بدست مي آيد.چون در رابطه فوق كميت جرم وجود ندارد پس جرم بارها نقشي در محاسبه نيروي بين آنها ندارد. واحد اصلي بار كولن است پس تبديل واحدهاي زير را يادآوري مي كنيم.

روش حل تستهاي نیرو:

براي حل تستهايي كه بارها روي خط واصل قرار دارند يا در گوشه ها و مركز شكلهاي هندسي هستند مراحل زير را طي مي كنيم.

۱- ابتدا بايد نيروي وارد از طرف بار q1 بر روي بار q3 را محاسبه كنيم و تعيين كنيم كه اين نيرو جاذبه است يا دافعه. اگر جاذبه بود، سرفلش يا انتهاي برداري كه در محل q3 است به طرف q1 مي باشد و اين نشان مي دهد كه q3 به طرف q1­ جذب مي‌شود و اگر دافعه باشد سر فلش از q1 دور مي شود. اين نيرو را f13 مي ناميم.

۲- مرحله اول را براي بار q2 نيز تكرار مي كنيم اين نيرو را f23 مي ناميم.

۳- اگر اين بردارها (f23,f13) همسو بودند آنها را جمع و اگر ناهمسو بودند از هم كم مي كنيم تا برايند بدست آيد.

ميدان الكتريكي:

در اطراف هر بار الكتريكي ميدان الكتريكي وجود دارد كه توسط خطوطي نشان داده مي شود مي توانيم بردار ميدان را جايگزين اين خطوط كنيم بردار ميدان براي بار مثبت رو به بيرون و براي بار منفي رو به داخل بار است.

مفهوم ميدان الكتريكي:

در شكل زير يك دايره، ميدان الكتريكي ناشي از بار q را نشان مي دهد اين ميدان به بار +q0 نيرو وارد مي‌آورد. (بار +q0 بار آزمون است كه باري بسيار كوچك و مثبت فرض مي شود از ميدان الكتريكي اين بار صرفنظر مي‌شود). هرچه بار q0 از بار q دورتر شود، ميدان كاهش پيدا مي كند. بنابراين نيروي وارد بر اين بار نيز كمتر مي شود. مي بينيد كه نيروي f با بردار ميدان E همسو است زيرا بار q0 مثبت است.

پتانسيل الكتريكي:

هر نقطه داراي پتانسيل الكتريكي است و اندازه اين پتانسيل به بزرگي بار در آن نقطه بستگي دارد عامل شارش بار الكتريكي، اختلاف پتانسيل الكتريكي بين دو نقطه است. باتري بر همين اصل كار مي كند. پتانسيل صفحه منفي را كمتر و پتانسيل صفحه مثبت را بيشتر فرض مي كنيم الكترونهاي درون پيل (بارهاي منفي) هميشه از پتانسيل كمتر به پتانسيل بيشتر مي روند وقتي پتانسيل آنها در صفحه مثبت زياد شد، انرژي بدست مي آورند و آنرا به مصرف كننده (لامپ) مي رسانند و مجدداً از طريق صفحه منفي وارد باتري مي شوند.

انرژي پتانسيل الكتريكي:

فرض كنيد يك گلوله را از سطح زمين (پتانسيل كمتر) برداشته و بالاي يك سرسره با ارتفاع بلند (پتانسيل بيشتر) قرار مي دهيم در اين صورت گلوله داراي انرژي پتانسيل مي شود و مي تواند به پايين لغزيده و انرژي جنبشي بدست آورد. در مبحث الكتروستاتيك هرگاه دو بار يا دو صفحه همنام را به يكديگر نزديك كنيم (بدليل دافعه بين آنها) انرژي پتانسيل الكتريكي بين آنها ذخيره شده و افزايش مي يابد و اگر ناهمنام باشند و آنها را به هم نزديك انرژي پتانسيل الكتريكي بين آنها كاهش مي يابد

 

 

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.



برچسب‌ها :
ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 6 =