پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
شبيه سازی شكل دهی ورقها با استفاده از فرمول بندی الاستو پلاستيك : دانلود تحقیق متالوژی
doc
تعداد صفحات : 57
تحقیق و جزوات آموزشی
رشته متالوژی
19000 تومان


تحقیق رشته مواد و متالوژی با فرمت WORD و در ۵۷ صفحه با موضوع شبيه سازی شكل دهی ورقها با استفاده از فرمول بندی الاستو پلاستيك نگارش شده است. در ادامه قسمت هایی از این گزارش آمده است:

شبيه سازی شكل دهی ورقها با استفاده از فرمول بندی الاستو پلاستيك

خلاصه

امروزه شبيه سازی شكل دهی ورقها ، امكان بررسي رفتار ورق در حين شكل دهي و در نتيجه طراحي ابزار مناسب قبل از فرايند ساخت را فراهم مي سازد. اين مسئله به ويژه در ساخت قالب قطعات با ابعاد دقيق بسيار حائز اهميت است و مي تواند هزينه هاي ساخت قالب را بطور قابل ملاحظه اي كاهش دهد.

در اين ميان براي رسيدن به دقت مورد نظر انتخاب يك مدل رياضي مناسب براي تغيير شكل الاستيك پلاستيك ورق از اهميت ويژه اي برخوردار است. در اين تحقيق مهمترين فرمول بنديهاي مورد استفاده در تغيير شكلهاي الاستوپلاستيك با كرنشهاي بزرگ در سي سال اخير مورد بررسي قرار گرفته است.

نتايج بدست آمده از اين بررسيها نشان مي دهد كه فرمول بندي ارائه شده توسط Xiao, Bruhns , Meyers(2000) كه بطور اختصار X-B-M(2000) نوشته مي شود بسياري از نواقص فرمول بنديهاي قبلي را برطرف نموده است.

مقدمه :

فرايند شبيه سازي شكل دهي ورقها بدليل غير خطي بودن معادلات حاكم بر آن از جهات مختلف دچار محدوديت مي باشد. از يك طرف مي بايست يك فرمول بندي رياضي دقيق و كارآمد را براي مدلينگ رفتار ورق بكار برد و از طرف ديگر تكنيكهاي عددي انعطاف پذير و دقيقي براي حل معادلات مورد نياز است.

مؤثرترين روش عددي براي حل مسائل الاستوپلاستيك ورقها ، روش المان محدود است. در اين روش ابتدا مسئله فيزيكي كه شامل تغيير شكل الاستوپلاستيك يك پوسته تحت بارهاي معين و شرايط مرزي ويژه اي مي باشد، با استفاده از فرضيات ساده كننده به يك سري معادلات ديفرانسيل تبديل شده و پس از آن معادلات بدست آمده به روش المان محدود حل مي شوند. واضح است كه روش المان محدود فقط مدل رياضي انتخاب شده را حل خواهد كرد و كليه فرض هاي مورد نظر در اين مدل در جواب پيش بيني شده منعكس خواهد شد.

شبيه سازی شكل دهی ورقها

اولين گزارشها در زمينه شبيه سازي شكل دهي ورقها توسط Sommer ارائه شده است. پس از آن Swift(1951) بر مبناي فرضيات فراواني مدل خود را ارائه نمود. به دنبال آنSchofman (1964) با فرض ناچيز بودن تغييرات ضخامت ، ايده خود را كه با نتايج واقعي اختلاف زيادي داشت را مطرح كرد.

Woo(1964) تغييرات و نيز نحوه توزيع تنش ها را در قسمت مركزي ورق در حالتيكه قطعه با سنبه كروي تغيير شكل مي يافت محاسبه نمود. در اين مدل اثر اصطكاك و كار سختي و نيز تغيير ضخامت در نظرگرفته شده بود. پس از آن Golovilov (1974) با اعمال تئوري تغيير شكل Hill دقت كافي بدست نياورد.

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.



برچسب‌ها :
ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 13 =