پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
دانلود گزارش کارآموزی خطوط در حال فعالیت مترو تهران
doc
تعداد صفحات : 128
رشته مهندسی عمران-شهرسازی
گزارش کارآموزی
همراه با نمودار و عکس
59000 تومان


همانطور که میدانید کارآموزی به دوره ای حدودا یک ماهه از نظام آموزشی گفته می شود که در ان دانشجو های سال اخر دوره های کاردانی و کارشناسی میتواند بر مهارتهای مورد نیاز خود بیافزاید و با توجه به اندوخته های علمی در طول تحصیل در میدان عمل و محیط کار نیز خود را بسنجند. دوره های کارآموزی معمولا در تابستان انجام میشود و حاوی نکات بسیار مثبتی برای کارآموزان خواهد بود. در این دوره ها دانشجو با شغل اینده خود بیشتر اشنا می شود. بخصوص در رابطه با مشاغل صنعتی و مهارتی ( فنی و حرفه ای و کاردانش) کارآموزان میتوانند برای آینده شغلی خود تجربیات عملی مفیدی کسب نمایند. کارآموزانی که در طول تحصیل موفق به متقاعد کردن کارفرمایان از شرکت های معتبر می شوند در واقع پس از پایان دوره کارآموزی هم راحت تر میتوانند کار پیدا کنند. گزارش کارآموزی خطوط درحال کار مترو تهران ثمره گزارش و پژوهش جند ماهه در خطوط مختلف مترو تهران میباشد که در ۱۲۸ صفحه با فرمت Word تهیه شده است. در زیر قسمتهایی از این گزارش را بعنوان نمونه مشاهده خواهید کرد:

مقدمه گزارش کارآموزی مترو تهران:

امروزه صنعت حمل و نقل ريلي به علت مقرون به صرفه بودن و آلايندگي كمتر محيط زيست به عنوان يكي از راهكارهاي اساسي براي جابجايي و انتقال بار و مسافر در دنيا به شمار مي رود. در اين ميان علي رغم پيشرفت فني و تكنولوژيكي و به وجود آمدن خطوط مغناطيسي ، خطوط ريلي به خاطر اقتصادي و سهل الوصول بودن و همچنين قابليت اجراي آسان نسبت به انواع ديگر همواره مد نظر قرار گرفته است.از ديگر دلايل گرايش به اين سيستم ايمني بالاي بار و مسافر مي باشد.

پيش از اينكه يك فضاي زير زميني در دل سنگ ايجاد گردد در هر نقطه از اين مقطع به حالت بكر و دست نخورده در حال تعادل مي‌باشد . هنگامي كه يك فضاي زير زميني مانند يك تونل در داخل توده ي سنگ حفر مي‌شود لايه توده سنگهاي همجوار آن تونل ديگر به حالت اوليه نخواهد بود زيرا :

سنگهاي سقف تونل تكيه گاه زيرين خود را از دست داده‌اند .

سنگهاي تحتاني (‌كف تونل ) ديگر تحت بار داده از بالا قرار نخواهند داشت و بنابراين در سنگهاي محيطي تمايل به تغيير شكل به سمت داخل پيدا خواهد شد و زمان ريزش سنگها يعني زمان ايستايي به خواص سنگ و شرايط محلي دارد .

نگهداري عبارت از عملي است كه رفتار توده ي سنگ را در انتقال از يك حالت تعادلي به حالت تعادلي ديگر مورد مطالعه قرار مي‌دهد . اين علم زمينه لازم براي طراحي اقتصادي و ايمني سيستم نگهداري به منظور جلوگيري از ريزش يا گسيختگي سقف – كف و يا ديواره‌هاي جانبي را فراهم مي آورد . ساده‌ترين راه براي حفظ تعادل اوليه ساختمان عبارت است از قرار دادن يك وسيله‌ي نگهداري محكم بلافاصله بعد از حفاري به نحوي كه امكان هر گونه تغيير شكل از سنگهاي جانبي سلب گردد.

از سوي ديگر مي‌توان وسايل نگهداري قابل انعطاف كه در برابر تغيير شكل سنگهاي جانبي مقاومت نشان نداده ‌و امكان جابجايي را به طور مداوم فراهم مي‌كنند به كار گرفت .

ما بين اين دو حد انواع بيشماري از سيستم‌هاي نگهداري وجود دارد كه هر كدام يك حالت جديد تعادلي براي سيستم ايجاد مي‌كند . بنابراين مسئله سيستم نگهداري عبارت خواهد بود از :”تعيين بهترين روش سيستم نگهداري از نظر ايمني و اقتصادي”

شرايط زمين از نظر زمين شناسان روابط عملي و اجرايي تونل روش ساخت و نوع پوشش تونل را تعيين مي‌كند . طراحي بايد مطمئن‌ترين و ايمني‌ترين پوشش تونل با هزينه كمتر براي نگهداري و بيشترين دوام را انتخاب كند .

در اين مجموعه سعي شده است تا با قسمتهاي مختلف خطوط در حال كار مترو تهران كه در آينده‌اي نزديك به پايان مي‌رسد آشنا شويم .

در اين دوره سعي بر آن بوده است تا در كنار آشنايي با فعاليتهاي بخش پشتيباني و نگهداري خطوط مترو تهران، با توجه به اهميت جلوگيري از كاهش ضريب ايمني مجموعه خطوط پر سرعت و پرتردد به بررسي روشهاي علمي و عملي جهت كنترل عوامل تخريبي در روسازي پرداخته شود .

 

محيط پيرامون پروژه :

تقاضا و نياز جهاني براي قطار شهري با سرعت زيادي در حال رشد بوده و بسياري از پروژه‌ها در شهرهايي واقع شده ‌اند كه شرايط خاك و زمين آنها به حد كافي مناسب نمي‌باشد . از آنجائي كه زميني كه تونل از ميان آن حفر مي‌گردد مهمترين موضوع است لذا نقش تعيين كننده‌اي در مطالعات امكان سنجي ، بخشي از بررسي هاي اوليه ، طراحي ، اتخاذ روش ساخت ، ميزان پيشرفت تخميني ، هزينه‌هاي كلي و نيز هزينه‌هاي مصالح ،‌تجهيزات و مخاطرات مربوطه ايفا مي‌كند .

ساخت و احداث تونل هم اينك بيش از گذشته از نظر فني پرمخاطره است . اين مساله بيشتر به خاطر دلائل زير است.

تمايل و گرايش به سمت تونل‌هاي با سطح مقطع بزرگتر ؛ براي مثال بزرگراههاي سه بانده مزاحمت بيشتري براي قطار شهري ايجاد مي‌نمايد .

تونل‌ها اغلب با روباري ((over burden) كمتري در نزديكي سطح زمين ( متروها ، زيرگذرها ،‌راه‌آهن‌ها ، سيستم‌هاي فاضلاب) و زير مناطق پرساخت و ساز ساخته مي‌شوند و در نتيجه پيامدهاي حاصل از شكست ، صدمات بيشتري به بار مي‌آورد .

تونل‌ها اغلب بخشي از يك پروژه بزرگتر مي‌باشد ( شبكه حمل و نقل جديد و يا ارتقاي شبكه‌هاي حمل و نقل قديمي ) و فشار و اضطراب ناشي از هماهنگي با برنامه زمان بندي بخش‌هاي ديگر پروژه ، تغييراتي در برنامه‌هاي پيش بيني شده به وجود مي‌آورد .

درحواشي و پيرامون محل احداث تونل ،‌تنها تاثيرات و صدمات محدود و ناچيز قابل اغماض و تحمل مي‌باشد ( نشست زمين ،‌گرد و غبار ،سرو صدا )

به خاطر قرار داشتن كارگاه عمليات ساختماني در بالاي سطح زمين ، غالبا كاربرد و به كارگيري تجهيزات مختلف با محدوديت‌ روبرو مي‌شود .

تراكم خاك زيرزميني كه اگر نگوئيم براي تونل‌ها ، براي دهه‌هاي متمادي مورد استفاده قرار گرفته تا سال‌ها پس ازاستفاده از تونل همواره مورد استفاده قرار مي‌گيرد .

به خاطر پارامترها و عوامل درخواست شده نظير حداقل قطر، حداقل شعاع قوس مسير و حداكثر شيب مجاز و غيره ، گذرگاههاي فرعي و تقاطع‌هاي نامعلوم و موانع گزارش نشده ، اجراي تونل عملا غير ممكن مي‌گردد.

۲-۹-۴ كاركرد TBM و طبقه بندي توده سنگ ؛

خلاصه روشهاي طبقه بندي كاركرد TBM تحت تاثير مواد زير مورد ارزيابي قرار مي‌گيرند؛

مقاومت فشاري تك محوري

مقاومت بار نقطه‌اي

بار تيغه (F)

جهت داري و امتداد درزه‌ها و بافت توده سنگ

ناهمساني

فاصله داري درزه

خصوصيات درزه ( زبري ، پرشدگي )

 

به طور كلي حفاري در مترو به دو طريق انجام مي‌پذيرد؛

استفاده از ماشين حفاري شيلد ( با مارك zokor)

استفاده از روش جديد اتريشي (‌اتريش – ايراني ) (NATM)

 

۲-۹-۵) استفاده از ماشين حفار شيلد ؛‌

براي اجراي قسمتي از درزه تهران درخيابانهاي شلوغ و مركز و هم چنين مناطقي كه سطح سفره آب زيرزميني بالا بوده از اين روش استفاده شده است . مراحل اساسي ساختمان اين روش به شرح زير است :

حفر گودال

ساختمان محفظه جاگذاري ماشين حفار

پائين بودن وسوار كردن ماشين حفار

حفاري تونل و استخراج آن به موازات پيش روي كار پايدار كردن تونل دوغاب ريختن

از جمله كارگاههايي كه به اين روش حفاري شده است كارگاره قورخانه (‌ميدان امام خميني ) مي‌باشد .

در حال حاضر از اين ماشين در حفاري زيرزميني استفاده نمي‌شود .

 

۲-۹-۶ ) استفاده از روش اتريشي :

اين روش براي مواردي كه سازه بالاي آب زيرزميني و يك پوشش ۷ الي ۱۶ متري خاك روي قسمت بالاي قوس فوقاني نعل اسب مقطع تونل بخاطر جلوگيري از ريزش خاك تهران به جدار داخلي تونل بتن پاشيده مي‌شود و در اثر آن از نفوذ رطوبت و هوا جلوگيري مي‌شود . قدم بعدي نصب آرماتور مشبك و فولادي جهت جلوگيري از ريزش‌هاي بعدي مي‌باشد بعد از آنكه عمل بتن پاشي شروع مي‌شود وقطر اين بتون پاش ۲ الي ۱۰ سانتي متر مي‌رسد در پايان عمل قالب بندي انجام مي‌شود اگر احتمال ريزش وجود داشته كوتاه و بلندي بر جداره تونل نصب مي شود .

از جمله كارگاه هايي كه به اين روش حفاري مي‌شد كارگاه دردشت در پرونده خط ۳ مترو تهران مي‌باشد .

 

۲-۹-۷) ماشين حفار Zokor

براي اجراي قسمتي از پروژه مترو تهران در خيابانهاي پررفت و آمد مسيرهايي كه از زير ساختمانها عبور مي‌كنند و مناطق با سطح حفره زيرزميني بالا به كار برده شده است .

اين ماشين ساخت كارخانه شيلد فرانسه بوده و از جمله خصوصيات اين ماشين حفاري كاربرد در زمين‌هاي سست و غير سنگي مي‌باشد اين ماشين كه قطر حفاري برابر ۹ متر را دارا مي‌باشد .

مترو تهران

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، میتوانید از کلیه کارتهای عضو شتاب  استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.



موضوعات :
برچسب‌ها :
ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − سیزده =