پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
آلودگی آب : دانلود رایگان تحقیق رشته زیست شناسی
doc
تعداد صفحات : 13
تحقیق و جزوات آموزشی
رشته زیست شناسی
0 تومان


تحقیق رشته زیست شناسی با فرمت WORD و در ۱۳ صفحه با موضوع آلودگی آب نگارش شده است. در ادامه قسمت هایی از این تحقیق ارزشمند آمده است:

آلودگی آب

واقعيت اين است كه همه به ارزش حياتي آب براي موجودات زنده و از جمله گياهان  آگاهي دارند. هيچ يك از محصولات كشاورزي و دامي، بدون آب كافي و سالم به دست نمي آيد. آب فراوان ترين مادة موجود در زمين است و به دو صورت آب‌هاي سطحي و زيرزميني وجود دارد. آب در عين فراواني. گران‌بهاترين مواد است.

ميانگين بارندگي در ايران ۲۵۰ ميلي متر است كه حدود  ميزان بارندگي در جهان به شمار مي آيد و اين موضوع موجب شده است تا كشور ما با مسئلة‌ كم آبي روبه رو شود. اما همين آب ناكافي كه براي استمرار زندگي ما ارزش حياتي دارد به وسيلة تخليه فاضلاب هاي صنعتي، زيستگاه هاي مسكوني، دفن غيرفني مواد زايد، مصرف غيراصولي كودهاي شيميايي و سموم، پيوسته آلوده مي شود.

طبق بند ۲ مادة ‌۱۰ آئين نامه جلوگيري از آلودگی آب مصوب ۲۴/۹/۱۳۶۳ آلودگی آب عبارت است از :

تغيير مواد محلول يامعلق يا تغيير درجه حرارت و يا ديگر خواص فيزيكي و شيميايي و بيولوژيكي آب در حدي كه آب را براي مصرفي كه براي آن مقرر شده است مضر يا غير مفيد سازد

در كنگرة كارشناسان اروپايي در سال ۱۹۷۱ در ژنو آلودگي آب را اين گونه تعريف كرده اند: جريان از آب را آلوده مي گويند كه در نتيجة فعاليت هاي انساني، به طور مستقيم يا غير مستقيم، تركيبات يا حالت آن به طوري تغيير يافته باشد كه ديگر نتوان به آساني در كليه يا در برخي مصارف به عنوان آب طبيعي از آن استفاده كرد.

بر اساس اين تعريف، فعاليت هاي انساني سبب آلودگی آب ها شناخته مي شوند و در ايجاد مشكلات ناشي از اين آلودگي نقش دارند.

عوامل آلوده كننده ی آب

عوامل آلوده كنندة‌ آب را به شكل هاي مختلف تقسيم بندي مي كنند. برخي آن را به سه گروه اصلي يعني فاضلاب شهري، فاضلاب صنعتي و فاضلاب كشاورزي تقيسم مي كنند. از تخلية‌ اين فاضلاب ها مواد شيمياي (مانند سديم،‌پتاسيم، سولفات ها، آمونياك ، آهن و منگنز و …..) يا عوامل بيولوژيكي (مثل عامل انتشار بيماري هاي انگلي) وارد آب ها مي شوند. به طور كلي مي توان عوامل آلودةْ كنندة‌ آب را موارد زير دانست.

  • آفت كش ها

آفت كش ها به طيفي از مواد شيميايي مانند انواع حشره كش ها، علف كش ها، قارچ كش ها و جونده كش ها اطلاق مي شود كه به موجودات زنده از جمله انسان آسيب مي رسانند.

  •  آلودگي با نفت و هيدروكربن ها

به دليل فعاليت هاي انسان سالانه مقادير زيادي نفت در اثر حوادث دريايي و غيره وارد اقيانوس ها مي شود. مطالعات نشان مي دهد كه اگر تعداد كشتي هاي نفت‌كش كم و اندازة آن ها بزرگ باشد ميزان آلودگي منتشره كمتر خواهد بود.

  • اكسيژن خواهي فاضلاب

يكي از شاخص هاي مهم در بررسي كيفيت آب ميزان اكسيژن محلول در آب است. ظرفيت اشباع اكسيژن محلول در آب، بسته به ميزان درجه حرارت و شوري آب، بين ۵ تا ۹ ميلي گرم در ليتر متغيراست. با مطالعات به عمل آمده بر روي آبزيان مختلف حداقل غلطت اكسيژن محلول لازم براي فعاليت و سلامت ماهيان (گونه اي بسيار فعال مانند قزل آلا) بين ۵ تا ۸ ميلي گرم در ليتر و براي گونه هاي با فعاليت كمتر نظير خرچنگ حدود ۳ ميلي گرم در ليتر تعيين شده است.

  • شوينده هاي مختلف

شوينده ها از طريق زير باعث آلودگي آب مي شوند:

  1. در اثر تجمع كف بر روي سطح آب عمل اكسيژن‌گيري به خوبي انجام نمي شود و ميزان اكسيژن محلول در آب كاهش مي يابد.
  2. شوينده ها حاوي مواد درخشان كننده، عطرها و تركيبات سمي هستند كه سريع تجزيه نمي شوند و مدت ها در آب باقي مي مانند.
  3. شوينده ها باعث ايجاد بو و طعم نامطبوع در آب مي شوند.
  4. درايستگاه هاي تصفية آب از عمل باكتري جلوگيري مي كنند.

 

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.



ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =