پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
اجراى برنامه جامع درمان اعتياد دركشور : دانلود رایگان تحقیق رشته روانشناسی
doc
تعداد صفحات : 12
تحقیق و جزوات آموزشی
رشته روانشناسی
رایگان
0 تومان


تحقیق رشته روانشناسی با فرمت WORD و در ۱۲ صفحه با موضوع اجراى برنامه جامع درمان اعتياد دركشور نگارش شده است. در ادامه قسمت هایی از این تحقیق ارزشمند آمده است:

اجراى برنامه جامع درمان اعتياد دركشور

گروه اجتماعى- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكى در نظر دارد با اجراى برنامه جامع درمان اعتياد دركشور ، علاوه بر كاهش آسيب، ميزان جمعيت تحت پوشش برنامه هاى درمانى اعتياد را از ۵ درصد به ۵۰ درصد افزايش دهد.

به گزارش خبرنگار «ايران» ديروز، نخستين جلسه شوراى عالى مركز تحقيقات اعتياد برگزار شد تا به گفته دكتر سيدمؤيد علويان، معاون سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكى، اهداف و برنامه هاى مورد نظر، براساس نيازها، مطرح و انتظارات نظام سلامت ووزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكى از اجراى برنامه جامع درمان اعتياد دركشور بررسى شود.

دكتر علويان، پس از برگزارى اين جلسه، در گفت وگو با خبرنگار «ايران» گفت: «موضوع مقابله با اعتياد را نمى توان در يك دستگاه خلاصه كرد. براى موفقيت در اين امر، نياز به استفاده از تمام ظرفيت هاى علمى و دستگاه هاى ذيربط داريم.»

به گفته او هماهنگى هاى لازم و ارتباطات بين بخشى در اين خصوص انجام شده است. همچنين مركز ملى مطالعات اعتياد دانشگاه علوم پزشكى تهران، به عنوان محور براى كمك به سياستگذارى در اين زمينه در نظر گرفته شده است.

خودکشي و اعتياد در ميان دانشجويان

لغو بسياري از برنامه هاي جنبي دانشجويان، ممانعت از برگزاري سمينارهاي دانشجويي، لغو مجوز فعاليت ده ها نهاد دانشجويي، احضار بسياري از دانشجويان به کميته هاي انضباطي، توقيف نشريات دانشجويي، تعليق و اخراج دانشجويان، و از جمله برخي از فعالان شناخته شده جنبش دانشجويي مانند پيمان عارف و مهدي اميني زاده، لغو قرار داد با برخي از اساتيد دانشگاه در کنار بازداشت رامين جهانبگلو و… اضطراب را بر فضاي دانشگاه هاي کشور حاکم کرده است.

در چنين شرايطي است که روي آوردن دانشجويان به روش هايي همچون اعتصاب غذا و حتا خودکشي که در دو هفته اخير در ميان برخي دانشجويان در دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتي شريف و دانشگاه سهند تبريز ديده شده، بايد زنگ خطري جدي تلقي شود و البته براي گوش هاي شنوا. فشارهاي مختلف سياسي و اجتماعي وارده بر دانشجويان تا همين بهمن ماه گذشته به خودکشي ۲۸ دانشجو ختم شده است. اگر چه در دو ماه اول سال جديد، هنوز آماري از خودکشي دانشجويان ارائه نشده اما روزنامه همشهري در نخستين روزهاي ارديبهشت ماه خبر از خودکشي همزمان دو دانشجو در خوابگاه ابوريحان تهران داد. گسترش زيرپوستي گرايش به مواد مخدر در دانشگاه ها نيز روي ديگر سکه اي است که اين روزها به زور قدرت در دانشگاه هاي کشورضرب مي شود.

چرا خودکشي؟

افزايش فشار کميته هاي انضباطي بر دانشجويان، همراه با ديگر عوامل بازدارنده اجتماعي، اقتصادي مي تواند آثار زيان باري در پي داشته باشد. افزايش خودکشي در ميان دانشجويان در ماه هاي اخير تنها يک نمونه از اين آثار زيان بار است. پانزدهم بهمن ماه گذشته، رييس حراست کل وزارت علوم تاييد کرد که تنها در چند ماه پاييز و زمستان سال ۸۴ بيش از ۲۴ تن از دانشجويان دست به خودکشي زده اند. اصغر زارعي، در گفت و گو با خبرگزاري مهر همچنين اعلام کرده بود که تنها درچهار ماه مهر تا پايان دي ماه ۸۴ ، ۲۸ مورد خودکشي در دانشگاه هاي دولتي رخ داده که ۲ مورد آن منجر به فوت شده است.او همچنين گفته بود که: “از اين ۲۸ مورد، ۷ مورد به برادران و ۲۱ مورد به خواهران مربوط مي شود.”

اعتياد و افسردگي

از سوي ديگر نگراني از شيوع گرايش به مواد مخدر در ميان دانشجويان نيز رو به افزايش است. به گفته حميد صرامي، مدير كل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر، قريب به ۱۳٫۳ درصد دانش‌آموزان و ۲۰ درصد دانشجويان در معرض خطر مصرف مواد مخدر هستند.اين مقام مسئول دو هفته پيش اعلام کرد که تاکنون “يک صد و شانزده هزار دانشجوي دانشگاههاي دولتي آموزش پيشگيري از مواد مخدر ديده‌اند.”

افزايش اعتياد در ميان دانشجويان که يکي ديگر از عوارض ايجاد محدوديت براي دانشجويان است، بعد از سرکوب جنبش دانشجويي در تيرماه ۷۸ ابعاد گسترده تري يافته است.

 

 

 

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فابل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید.



برچسب‌ها :
ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =