پایان نامه ، تحقیق و مقاله | دیجی لود

ادامه مطلب

DOC
ادراکات مصرف کننده از الزامات و پیامدهای مسئولیت اجتماعی سازمان : پایان نامه ارشد مدیریت بازرگانی
doc
تعداد صفحات : 210
پایان نامه کارشناسی ارشد
رشته مدیریت بازرگانی - گرایش بازاریابی
همراه با جداول ، اشکال و نمودار
99000 تومان


پایان نامه ای که به شما همراهان صمیمی فروشگاه دیجی لود معرفی میگردد از سری پایان نامه های جدید رشته مدیریت بازرگانی  و با عنوان ادراکات مصرف کننده از الزامات و پیامدهای مسئولیت اجتماعی سازمان  (تحقیقی پیرامون گروه تولیدی پاکشو)  در 210 صفحه با فرمت Word (قابل ویرایش) در مقطع کارشناسی ارشد تهیه و نگارش شده است. امیدواریم مورد توجه کاربران سایت و دانشجویان عزیز مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته های جذاب مدیریت قرار گیرد.

 

چکیده پایان نامه ادراکات مصرف کننده از الزامات و پیامدهای مسئولیت اجتماعی سازمان :

مسئولیت اجتماعی سازمان با روابط بین سازمان و جامعه سر و کار دارد و به طور مشخص این مفهوم به بررسی تاثیرات فعالیت های شرکت ها بر روی افراد جامعه می پردازد.

هدف پژوهش حاضر بررسی ادراکات مصرف کننده از الزامات و پیامدهای مسئولیت اجتماعی سازمان می باشد که گروه تولیدی پاکشو به عنوان نمونه تحقیق بر گزیده شده است. در این تحقیق متغیرهای عملکرد مالی ادراک شده و کیفیت ادراک شده بیانیه های اخلاقی به عنوان الزاماتی جهت پیاده سازی مسئولیت اجتماعی سازمان در نظر گرفته شده است. مسئولیت اجتماعی جنبه های مختلفی از ادراکات مصرف کننده را تحت تأثیر قرار می دهد که در این تحقیق ما 4 بعد ادراکی را در نظر گرفته ایم: وفاداری مصرف کننده، اعتماد مصرف کننده، ریسک ادراک شده و وجهه ادراک شده شرکت.

در این تحقیق از روش های کمی، تنظیم پرسشنامه و نمونه گیری استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق مصرف کنندگان محصولات پاکشو در سطح شهر تهران بوده اند که حجم نمونه به وسیله جدول جرسی-مورگان، 384 نفر برآورد شده است. برای سنجش پایایی پرسشنامه از آلفای کرونباخ استفاده شده که آلفای پرسشنامه 867/0 به دست آمده است که نشان می دهد ابزار گردآوری داده ها از ثبات و پایایی لازم در طول زمان برخوردار است.

روش تحقیق پژوهش حاضر از نوع توصیفی، همبستگی (از نوع معادلات ساختاری) و تحلیل مسیر می باشد. نتایج حاکی از آن است که عملکرد مالی سازمان بر ادراکات مصرف کننده از مسئولیت اجتماعی تاثیر گذار نبوده و مصرف کنندگان تمایل دارند شرکت در هر وضعیت مالی، مسئولیت اجتماعی را در فعالیت هایش لحاظ نماید. از طرفی مشخص شد مسئولیت اجتماعی وفاداری، اعتماد و ریسک ادراک شده مصرف کنندگان را تحت تاثیر قرار داده و سطوح بالاتری از اعتماد و وفاداری را برای شرکت به همراه می آورد.

کلید واژه ها: مسئولیت اجتماعی سازمان ، ادراک مصرف کننده، ذی نفعان، بیانیه های اخلاقی، تئوری هویت اجتماعی، تئوری مشروعیت.

 

اهمیت وضرورت تحقیق مسئولیت اجتماعی سازمان

امروزه لازم است مدیران سازمان ها از جزنگری نسبت به اهداف سازمانی خود دست بردارند و اهداف جامعه را به عنوان راهنمای خود در تلاش هایشان مورد توجه قرار دهند . از این رو باید بین سازمان ها و اهدافشان با جامعه پیوند برقرار شود و در منشور هر سازمانی اهداف اجتماعی سر لوحه امور قرار گیرد چرا که مسئولیت اجتماعی موجب افزایش درآمد و سودآوری سازمان شده، شهرت و اعتبار سازمان را بهبود بخشیده و فرصت های جدیدی برای رشد و توسعه سازمان، مشارکت های جدید میان سازمان ها و حتی مشتریان جدید را فراهم می آورد (چاوش باشی،1389).

جامعه از سازمان ها انتظار دارد که با مسئولیت اجتماعی واقعی عمل کنند. در واقع تقاضاهای جامعه پیچیده و جو اقتصادی به طور کامل در این جهت است که از سازمان‌ها انتظار می‌رود مسئولیت اجتماعی را به معنای گسترده ای درارزش‌ها و فعالیت‌های روزانه شان منظوردارند ( Newstram & Davis, 2007, p83). ظهور معاونت حفظ محیط زیست در بعضی ازسازمان‌ها یکی از شواهد این واقعیت است. «کیت دیویس» نظریه پرداز معروف مدیریت این امر را به بهترین وجه خلاصه می‌کند: «جامعه ازکسب وکارها و همچنین از همه نهادهای عمده می‌خواهد که مسئولیت اجتماعی مهمی را عهده دار شوند» (گروه کارشناسان ایران، 1386). مسئولیت اجتماعی نشان بارز یک سازمان کمال یافته جهانی است. کسب و کاری که در این خصوص تردید کند یا تصمیم بگیرد که وارد عرصه مسئولیت اجتماعی نشود، ممکن است که خود را در وضعیتی ببیند که رفته رفته مورد خشم مشتریان در جامعه واقع شود (Davis & Frederick,1994).

سازمانی که دارای مسئولیت اجتماعی است، همه چیز را متفاوت می بیند و به فراسوی آنچه که متعهد است نظردارد و نیازهای اجتماعی را که می تواند به بهبود وضعیت جامعه کمک کند وجهه همت خود قرار می‌دهد. در واقع مسئولیت اجتماعی به عنوان یک مقصدکسب و کار به ورای انجام تعهدات اقتصادی وقانونی اطلاق می شود که سازمان امورصحیح را به طریقی محقق سازد که برای جامعه مفید وخوب هستند (Buccholz,1998). مطالعه موضوع مسئولیت پذیری اجتماعی به دلایل متعددی دارای اهمیت می باشد که به اهم این دلایل اشاره می شود :

* تصمیمات مدیران در بخش‌های مختلف جامعه تأثیرات عمیق می‌گذارد، بنابراین توجه مدیران به مسئولیت اجتماعی شان در زمان اتخاذ تصمیم اهمیت زیادی دارد تا از تحمیل خسارت به جامعه جلوگیری شود.

* چنانچه افراد، گروه ها، سازمان‌ها و موسسات جامعه خود را نسبت به رویدادها، اتفاقات و بحران‌های مختلف مسئول دانسته و درحل آنها تلاش کنند، بسیاری از بحران‌ها در زمان کوتاه حل شده و جامعه ای سالم وآرام به وجود می‌آید .

* سازمان‌ها برای حفظ و بهبود جایگاه خود در جامعه باید به مسئولیت‌های اجتماعی شان توجه کرده تا جامعه دامنه فعالیت‌های آنها را محدود نکند و از مشروعیت در جامعه برخوردار باشند (الوانی،1377، ص21).

بسیاری از سازمان ها به نحو فزاینده ای از ارزش مستقیم اقتصادی مسئولیت اجتماعی آگاهی یافته اند و با ادغام آن به منزله سرمایه گذاری راهبردی با راهبرد اصلی کسب وکار و فعالیت‌های مدیریتی خود، می‌توانند تأثیر مثبتی بر جامعه و محیط خود داشته باشند و در ضمن شهرت و اعتبار خود را نیز تقویت کنند. این سازمان‌ها با پیروی از این روش نه تنها برای امروز خود سود تولید می‌کنند، بلکه موقعیت آینده خود را نیز تثبیت می‌کنند (گروه کارشناسان ایران،1387).

«پاکشو» نیز به عنوان یکی از هلدینگ‌های برتر کشور، از اهمیت مسئولیت اجتماعی غافل نبوده و از همان سال‌های آغازین شروع فعالیت، رفتارهای اخلاقی و مسئولانه را سر لوحه امور خود قرار داده است. گواه این ادعا، ایده اولیه گروه برای تأسیس (در سال 1351) می‌باشد که هدف گروه افزایش اشتغال در کشور بوده تا بدین وسیله بتوانند معضل بیکاری را که رنج، فقر و عدم اعتماد مردم را به همراه دارد، تا حد بضاعت خود از بین ببرند. مؤسسان این گروه صنعتی، همواره ارزش‌های معنوی و اخلاقی را رعایت کرده و بر این باورند که اصول اخلاقی، معنوی و کیفی در روابط اقتصادی می‌تواند بازتاب‌های مادی و کمی چندی داشته و تأثیرات بی بدیلی در کسب و کار اقتصادی بر جای نهد. در باب اهمیت موضوع مسئولیت اجتماعی برای گروه پاکشو می توانیم به مأموریت گروه و فلسفه وجودی آن اشاره کنیم. پاکشو در بیان ماموریت خود آورده است

«همانا رسالت ما ارائه محصولات و خدمات با كيفيت و ارزش برتر با تكيه بر كاركنان با انگيزه و نوآوراست که این محصولات باعث بهبود زندگي مشتريان و مصرف‌كنندگان ملي و بين المللي و ارتقا سطح رفاه كاركنان شده؛ به گونه‌اي كه همگان ما را با رشد پايدار، رهبري بازار، برندهاي قابل اعتماد و تعهد به ارزش‌هاي اخلاقي  و مسئوليت‌هاي اجتماعي بشناسند. از اينكه جامعه ما را به‌عنوان شركتي معتبر، استقبال‌كننده از تغيير و تحول، چابك، پويا، كارآفرين و ارزش‌گذار به حقوق اجتماعي مي‌شناسد به ‌خود مي‌باليم و به راه دراز باقيمانده و مسئوليت‌هاي اجتماعی سنگين خود نيز واقفيم»

از این رومدیران شرکت پاکشو درصدد برآمدند تا با انجام طرح های پژوهشی مختلف، تاثیر اقدامات مسئولانه اجتماعی خود را بر مصرف کنندگان آزمون نموده و اطمینان حاصل نمایند که مسئولیت اجتماعی سازمان  منجر به بهبود ادراکات مصرف کننده از سازمان شده و وفاداری، اعتماد و… مصرف کننده را به همراه دارد.

 

فهرست مطالب پایان نامه ادراکات مصرف کننده از الزامات و پیامدهای مسئولیت اجتماعی سازمان :

فصل اول: کلیات پژوهش

1-1.مقدمه  2

1 – 2 . بیان مساله تحقیق   4

1 – 3 . اهمیت وضرورت تحقیق   5

1 – 4 . اهداف تحقیق   8

5-1. سؤال‌های تحقیق   8

1-6. فرضیه های تحقیق   9

1 – 7 .  مدل مفهومی پژوهش     10

1 – 8 . روش تحقیق   11

1 – 9 . قلمرو تحقیق   12

1 – 10 .  تعاریف اصطلاحات و متغیرهای تحقیق   12

فصل دوم: ادبیات پژوهش

2 – 1 – 1 .  مقدمه  16

2 – 1 – 2 .  مسئولیت پذیری اجتماعی سازمان   18

2 – 1 – 2 – الف .  اخلاقیات کار  19

2 – 1 – 2 –  ب .  مفهوم مسئولیت اجتماعی سازمان   20

2 – 1 – 2 –  ج .  تعاریف مسئولیت پذیری اجتماعی   22

2 – 1 – 2 –  د .  حوزه های مسئولیت سازمان در جامعه  25

2 – 1 – 2 – ر.  ابعاد مسئولیت پذیری اجتماعی   26

2- 1 – 2 – ز .  ابعاد مسئوليت اجتماعي شركت‌ها در شركت‌ها و جامعه  28

2 – 1 – 2 –  س .  اصول مسئولیت اجتماعی   29

2- 1 – 3 .  رفتار مصرف کننده  35

2- 1 – 4 .  پایداری و مصرف   36

2 – 1 – 4 –  الف .  فرایند مصرف   36

2 – 1 – 4 – ب .  درک رفتار مصرف کننده پایدار  39

2 – 1 – 4 – ج .  بستر مصرف پایدار  40

2 – 1 – 4 – د  .  رفتار مصرف کننده برای پایداری   44

2 – 1 – 4 –  ر .   بهره گیری از رفتار مصرف کننده در جهت پایداری   48

2 – 1 – 5 .  الزامات بالقوه مسئولیت پذیری اجتماعی   49

2 – 1 – 5 – الف .  بیانیه های اخلاقی   50

2 – 1 –  5 –  ب .  عملکرد مالی   52

2 – 1 – 6 .  نتایج و عواقب بالقوه ناشی از مسئولیت پذیری اجتماعی سازمان   52

2 – 1 – 6 –  الف .  وفاداری مصرف کننده  53

2 – 1 – 6 – ب .   اعتماد مصرف کننده  55

2 – 1 – 6 –  ج .  ریسک (مخاطره) ادراک شده  56

2 – 1 – 6 –  د .  وجهه ادراک شده سازمان   57

2 – 1 – 7 .  بنیان تئوریک پژوهش     57

2 – 1 – 7 –  الف .  نظریه‌های اخلاق و مسئولیت اجتماعی   57

2 – 1 – 7 – ب . رویکردهای متفاوت در مفهوم مسئولیت اجتماعی سازمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها 58

2 – 1 – 8 .  تئوری‌های مورد استفاده در پژوهش     60

فصل دوم: بخش دوم

2 – 2 – 1 .  مقدمه  67

2 – 2 – 2 .  پیشینه تحقیق   67

2 – 2 – 2 – الف . تحقیقات داخلی   68

2 – 2 – 2 – ب . تحقیقات خارجی   73

2 – 2 – 3 . مدل های رایج در حوزه مسئولیت اجتماعی سازمان   83

2 – 2 – 3 – الف .  مدل مسئولیت اجتماعی دیویس     84

2 –  2 –  3 –  ب .  مدل سه بعدی مسئولیت اجتماعی کارول   86

2 – 2- 4 . انتخاب مدل مفهومی پژوهش     88

2- 2- 5.  مدل مفهومی پژوهش و دلایل انتخاب آن   94

فصل سوم: روش شناسی پژوهش

3- 1 . مقدمه  97

3-2.   نوع و روش تحقیق   97

3- 3.  جامعه آماری مورد مطالعه  100

3-4.  نمونه آماری و روش یا طرح نمونه‌گیری   100

3-4- 1 . تعیین حجم نمونه  102

3-5. روش گردآوری اطلاعات   102

3-6 . تعریف عملیاتی متغیرها 104

3- 7 . روایی و پایایی پرسشنامه  108

3-7- 1. روايي   108

3-7- 2.  پایایی   110

3-8.روش‌های آماری تجزیه و تحلیل اطلاعات و آزمون فرضیه‌ها 112

3-9. آزمون های برازندگی مدل   114

3-9-الف. شاخص های GFI و AGFI (اندازه های (LISREL   115

3-9-ب. شاخص جذر برآورد واريانس خطاي تقريب  RMSEA    115

3-9-ج. آزمون مجذور كاي، مجذور كاي به درجه آزادي   115

3-9-د. شاخص RMR  یا RMSR   116

3-9-ر. شاخص بنتلر- بونت يا شاخص نرم شدگي برازندگي   116

3-9-ز. شاخص برازندگي تطبيقي  CFI  116

3-10. متغیرها و اندازه های مورد استفاده  117

فصل چهارم: تحلیل آماری داده های پژوهش

4- 1. مقدمه  120

4-2. آمار توصیفی متغیرهای جمعیت شناختی مصرف کنندگان   121

4-2-1. جنسیت    121

4-2-2 . سن   122

4-2-3 . تحصیلات   123

4-2-4. تأهل   124

4-2-5. درآمد  125

4-3. تحلیل عاملی اکتشافی   126

4-3-1. تحلیل عاملی اکتشافی متغیر های برون زا 126

4-3-2. تحلیل عاملی اکتشافی متغیرهای درون زا 129

4-4. تحليل عاملي تاییدی جهت اندازه گیری صحت متغیرهای مدل   131

4-4-1. مدل اندازه گیری مرتبه اول متغیرهای برون زا 131

4-4-2. مدل اندازه گیری مرتبه اول- متغیر های درون زا 134

4-5. محاسبه امتیاز عامل ها 139

4-5-1. بررسی وضعیت متغیرهای تحقیق و شاخص‌های آنها با استفاده از آزمون میانگین یک جامعه آماری   139

4-6. تحلیل مسیر با استفاده از نرم افزار لیزرل- آزمون فرضیات اصلی تحقیق   141

4-6-1. فرضیات مدل ساختاری   141

4-6-2. نتایج آزمون فرضیات پژوهش     143

4-7. مقایسه متغیرهای اصلی در مدل بر اساس اطلاعات جمعیت شناختی   145

4-8 . آزمون همبستگی   152

4-9. تحلیل اهمیت-وضعیت شاخص های مرتبط با مفاهیم موجود در مدل   153

فصل پنجم: نتیجه گیری

5-1. مقدمه  161

5-2. تحلیل نتایج بر اساس اطلاعات جمعیت شناختی   162

5-2-1. جنسیت    162

5-2-2. تحصیلات   162

5-2-3. وضعیت تأهل   162

5-2-4. سن   162

5-2-5. درآمد  163

5-3. آزمون های برازش مراحل مختلف تحلیل عاملی   163

5-4. بررسی میزان همبستگی پارامترهای مدل   164

5-5. نتیجه گیری از جداول ANNOVA    166

5-6. بررسی فرضیات تحقیق   168

5-6-1. مقايسه نتايج حاصل با پژوهش‌هاي ذكر شده در پيشينه تحقيق   172

5-7. نتیجه گیری از ماتریس های وضعیت- اهمیت    174

5-7-1. عملکرد مالی ادراک شده  174

5-7-2. کیفیت ادراک شده بیانیه های اخلاقی   174

5-7-3. مسئولیت اجتماعی ادراک شده  174

5-7-4. وجهه ادراک شده  175

5-7-5. ریسک ادراک شده  175

5-7-6. اعتماد مصرف کننده  176

5-7-7. وفاداری مصرف کننده  176

5-8. نتیجه گیری و ارائه پیشنهادها 177

5-8-1. پیشنهادهایی بر اساس یافته های پژوهش     178

5-8-2. پيشنهادها برای پژوهش های آتی   181

5- 9. محدودیت‌های پژوهش     182

فهرست منابع   183

 

فهرست جداول

جدول 2 – 1 – 1.  اصول نه گانه پایداری و مسئولیت پذیری سازمانی     30

جدول 2 – 1 – 2 .  مقایسه و طبقه بندی تئوری‌های مسئولیت اجتماعی سازمان     64

جدول 2- 2 – 1.  سابقه تحقیقات گذشته  79

جدول 2 –2- 2. پشتیبان متغیرها 88

جدول 2 –2- 3. پشتیبان فرضیات    90

جدول 2-2-4. مقایسه مطالعات مرتبط و انتخاب مدل مفهومی پژوهش     92

جدول3-1. سوالات پرسشنامه  103

جدول 3-2. شکل کلی امتیازبندی پرسشنامه  104

جدول 3-3. شاخص های مورد استفاده جهت عملیاتی نمودن متغیرها 107

جدول 3-4.    KMOو آزمون بارتلت متغیرهای برون زا 110

جدول 3-5.    KMOو آزمون بارتلت متغیرهای درون زا 110

جدول 3-6. تعیین آلفای کرونباخ   111

جدول 3-7. شاخص های نیکویی برازش مدل مفهومی پژوهش     116

جدول 4- 1. ترکیب جنسیتی پاسخ دهندگان   121

جدول4-2. وضعیت سنی پاسخ دهندگان   122

جدول 4-3. وضعیت تجصیلی پاسخ دهندگان   123

جدول 4-4 . وضعیت تأهل پاسخ دهندگان   124

جدول 4-5 . وضعیت درآمدی پاسخ دهندگان   125

جدول 4-6.    KMOو آزمون بارتلت    127

جدول 4-7. اشتراکات اولیه  127

جدول 4-8 . واریانس کل متغیرهای برون زا 128

جدول 4-9. ماتریس چرخش یافته عاملی   128

جدول 4-10 . KMO   و آزمون بارتلت    129

جدول 4-11 . اشتراکات اولیه  129

جدول 4-12. ماتریس چرخش یافته نهایی   130

جدول 4-13. ماتریس چرخش یافته نهایی پس از حذف سوالات غیر مرتبط   130

جدول 4-14 . بار عاملی متغیرها 132

جدول 4-15. شاخص های نیکویی برازش متغیرهای برون زا 133

جدول 4-16 . همبستگی بین متغیرهای برون زا (آزمون بررسی وجود همبستگی)  134

جدول 4-17. شاخص های نیکویی برازش متغیرهای درون زا 136

جدول 4-18. بارعاملی متغیرهای پژوهش     137

جدول 4- 19. همبستگی بین متغیر های درون زا 138

جدول 4-20. نتایج آزمون میانگین جامعه آماری   139

جدول 4-21 . شاخص‌های نیکویی برازش مدل مفهومی پژوهش     143

جدول 4- 22. خلاصه یافته های حاصل از آزمون فرضیات     144

جدول 4-23. اثرات غیر مستقیم متغیرهای مستقل پژوهش      145

جدول 4-24. مقایسه متغیرهای اصلی در مدل بر حسب جنسیت     145

جدول 4- 25. مقایسه متغیرهای اصلی در مدل بر حسب تحصیلات     146

جدول 4-26. مقایسه متغیرهای اصلی در مدل بر حسب وضعیت تأهل    148

جدول 4-27. مقایسه متغیرهای اصلی در مدل بر حسب سن      149

جدول 4-28. مقایسه متغیرهای اصلی در مدل بر حسب درآمد     151

جدول 4- 29. بررسی روابط بین متغیرهای اصلی پژوهش با یکدیگر     153

جدول 4-30 . ماتریس اهمیت – وضعیت       154

جدول 4-31. ماتریس اهمیت – وضعیت شاخص های عملکرد مالی ادراک شده    154

جدول 4-32. ماتریس اهمیت – وضعیت شاخص های کیفیت ادراک شده بیانیه‌های اخلاقی      155

جدول 4-33. ماتریس اهمیت – وضعیت شاخص های مسئولیت اجتماعی ادراک شده    156

جدول 4-34. ماتریس اهمیت – وضعیت شاخص های وجهه ادراک شده    156

جدول 4-35. ماتریس اهمیت – وضعیت شاخص های ریسک ادراک شده    157

جدول 4-36. ماتریس اهمیت – وضعیت شاخص های اعتماد مصرف کننده    158

جدول 4-37. ماتریس اهمیت – وضعیت شاخص های وفاداری مصرف کننده    159

جدول 5-1. نتایج آزمون های برازش مراحل مختلف مدل پژوهش     163

جدول 5-2. همبستگی متغیرهای برون زا    164

جدول 5-3. همبستگی متغیرهای درون زا    164

جدول 5-4. خلاصه یافته های حاصل از آزمون فرضیات     171

جدول 5-5. مقایسه نتایج پژوهش با پژوهش‎های مشابه    172

 

 

فهرست اشکال و نمودارها

شکل شماره 1- 1. مدل مفهومی پژوهش(استانالند ، لوین ، مورفی (2011 ))……………11

شکل 2 – 1 – 1 . کل فرایند مصرف…………………………………..37

شکل شماره 2- 1 – 2 –  ماتریس ادراک خرید پایدار………………….42

شکل 2 – 2 – 1.  مدل کیث دیویس………………………………….85

شکل شماره 2 – 2 – 3.  مدل مفهومی پژوهش…………………..95

نمودار 4-1. ترکیب جنسیتی پاسخ دهندگان……………………….122

نمودار 4-2. وضعیت سنی پاسخ دهندگان…………………………..123

نمودار 4-3 . وضعیت تحصیلی پاسخ دهندگان…………………….124

نمودار4-5. وضعیت درآمدی پاسخ دهندگان……………… 126

نمودار 4-6. مدل در حالت تخمین استاندارد ………………………132

نمودار 4-7. مدل در حالت ضرایب معناداری………………………133

نمودار 4-8 . مدل معادلات ساختاری متغیرهای درون زا در حالت تخمین استاندارد…………. 135

نمودار 4-9. مدل معادلات ساختاری متغیر‌های درون زا در حالت ضرایب معنی‌داری…………..136

نمودار4-10 . مدل معادلات ساختاری در حالت ضرایب معناداری………..142

نمودار 4-11. مدل معادلات ساختاری در حالت تخمین استاندارد…………….142

 

 

 

 

راهنمای خرید و دانلود فایل

برای پرداخت، از کلیه کارتهای عضو شتاب میتوانید استفاده نمائید.

بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود فعال و نمایش داده میشود ، همچنین یک نسخه از فایل همان لحظه به ایمیل شما ارسال میگردد.

در صورت بروز  هر مشکلی،میتوانید از طریق تماس با ما  پیغام بگذارید و یا در تلگرام با ما در تماس باشید، تا شکایت شما مورد بررسی قرار گیرد.

برای دانلود فایل روی دکمه خرید و دانلود  کلیک نمایید



برچسب‌ها :
ads

مطالب مرتبط


ديدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =